• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

CILT Türkiye, Vizyon Dersleri İle Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Geleceğini İnşaa Edecek Gençlerin Vizyonunu Genişletiyor!

CILT Türkiye, Vizyon Dersleri İle Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Geleceğini İnşaa Edecek Gençlerin Vizyonunu Genişletiyor!
Piri Reis Üniversitesi ve The Chartered Institute of Logictics and Transport (CILT) Türkiye arasında 1 Ağustos 2024 tarihinde CILT Vizyon dersi Ortak Eğitim Modeli İşbirliği Protokolü yenilendi.

CILT Turkiye tarafından üniversitelerle iş birliği anlaşması çerçevesinde 2023 yılında Piri Reis Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında başlatılan Vizyon dersleri yoğun ilgi ve talep üzerine 2024 -2025 öğretim yılında da içerikleri zenginleştirilerek devam edecek.

Protokol kapsamında; gelecek akademik dönem CILT Vizyon dersi kodlu seçmeli ders açarak, 14 hafta boyunca CILT Turkiye’nin bireysel ve kurumsal üyelerinin anlatımıyla öğrencilerin bilgiyi, iş yaşamının dinamiklerini, uygulamaları sektör temsilcilerinin bizzat kendilerinden dinleme, edinme olanağı sağlanması amaçlandı. İş insanlarının deneyimlerini öğrenciler ile paylaşarak, öğrencilerin mezuniyetleri öncesinde iş yaşamına ilişkin bilgi sahibi olmaları, aldıkları kuramsal eğitimin pekişmesi ve yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor.

Törene Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiz Arıca, CILT Türkiye Başkanı Berna Akyıldız, CILT Turkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve WiLAT Başkanı Esra Kıvrak ve CILT Turkiye İcra Kurulu üyesi ve Kurumsal üye Ahu Ural Öztürk ve Piri Reis Üniversitesi ve temsilcileri katıldı.

CILT Türkiye, Vizyon Dersleri İle Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Geleceğini İnşaa Edecek Gençlerin Vizyonunu Genişletiyor!

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiz ARICA, “Üniversitemiz ile CILT Türkiye arasındaki iş birliği sayesinde, öğrencilerimizin lojistik gibi büyük ve dinamik bir sektörde uzmanlık alanlarını daha kolay belirleyebildiklerini görmekten mutluluk duyuyorum. Markalı vizyon derslerimizin etkisi ile öğrencilerimiz, inovatif bakış açıları geliştirerek sektöre başarılı bir geçiş yapmaktadır. Bu kapsamda, CILT Türkiye’nin benimsemiş olduğu vizyon ve misyonun, üniversitemizin hedefleri ve öğrencilerimizin gelişimi açısından büyük bir değer taşıdığını vurgulamak isterim. İş birliğimizin, gelecekte de öğrencilerimizin kariyerlerine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

CILT Turkiye Başkanı Berna Akyıldız; “Piri Reis Üniversitesi ile devam eden iş birliğimiz kapsamında vizyon derslerimiz ile geleceğin lojistiğini şekillendirecek olan gençlerimizin ufkunu ve vizyonunu açmayı hedefliyor ve onları küresel lojistik dünyasına hazırlamayı hedefliyoruz. Sektörün geniş ekosistemindeki tüm alanlarda en yüksek temsil ile ilerleyen CILT Turkiye’nin değerli üyelerinin anlattığı Vizyon derslerinin gençlerimize katkısının cok değerli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77