• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

İSG’nin Yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy Oldu

İSG’nin Yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy Oldu
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın (İSG), yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın terminal işletmecisi Malaysia Airports Holdings Berhad'ın (MAHB) CEO Vekili Mohamed Rastam Shahrom, Ersoy’u tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Rastam konuyla ilgili açıklamasında; “Havacılık sektöründe küresel çapta deneyime ve engin bilgi birikimine sahip Ersoy’un, operasyonlarımızı güçlendireceğine ve İSG'yi stratejik olarak daha da iyi bir seviyeye taşıyacağına inancımız tam. Yolcu trafiği günden güne artan Sabiha Gökçen Havalimanı, Ersoy'un liderliğinde operasyonel verimlilik, müşteri deneyimi ve sürdürülebilirlik alanlarında sektör standartlarını yükseltmeye ve operasyonel mükemmelliği sağlamaya devam edecek” dedi.

Alp Er Tunga Ersoy da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na büyüme planları yapılan önemli bir dönemde CEO olarak liderlik edecek olmaktan heyecan duyduğunu belirterek, “18 yıl sonra çok güzel bir vesileyle ülkeme dönerek hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İSG gibi sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada tanınan bir havalimanının parçası olmaktan, burayı başarıyla yöneten MAHB ekibine katılmaktan dolayı gururlu ve bir o kadar da heyecanlıyım. İSG'nin havacılık sektöründeki konumunu daha da sağlamlaştırmak ve müşteri memnuniyetini daha da yukarı seviyelere taşımak için çalışacağız” dedi.

Turizm ve otelcilik eğitimi aldıktan sonra havacılık yönetimi alanında kariyerine başlayan Ersoy, 1999'da havalimanı görevlerine başlayarak Terminal Nöbetçi Memuru olarak görev yaptı. Zamanla çeşitli yönetim pozisyonlarına yükseldi ve son 18 yılında Gürcistan, Kuzey Makedonya ve Kazakistan gibi ülkelerde çeşitli uluslararası havalimanlarında üst düzey yönetici olarak çalıştı. Özellikle havalimanı operasyonları, müşteri memnuniyeti, dijitalleşme ve inşaat projeleri konularında geniş deneyim kazandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77