• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor

logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor
Avrasya'nın Lojistik Merkezi’nde Düzenlenen logitrans Fuarı'nda Küresel İnovasyona Tanık Olma Fırsatı.
  • Avrasya’nın lider lojistik fuarı olan logitrans, lojistik hub olma iddiasındaki Türkiye’nin beklentilerine katkı sunmaya devam ediyor. Münih ile Şanghay arasındaki coğrafyanın en büyük lojistik buluşmasının gerçekleştiği fuar, uluslararası katılımcıları ve ziyaretçileriyle birlikte lojistik dünyasının dikkatini Türkiye’ye çekiyor.
     
  • Lojistik sektörü, dünya ekonomisinin omurgasını oluşturmaya ve ticaretin sürekliliğini sağlamaya devam ediyor. Her yıl sektördeki en son yenilikler ve gelişmeler de küresel bir inavasyon ortamı olan logitrans Fuarı'nda bir arada sunulmaktadır. Avrasya bölgesindeki en büyük lojistik ve taşımacılık etkinliği olan ve bu yıl 17. kez düzenlenen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, 20-22 Kasım tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde küresel lojistik profesyonellerini ziyaretçileriyle buluşturacak.

Kıtaları Birleştiren Stratejik Nokta

logitrans Fuarı, Asya ve Avrupa'nın kavuşma noktası olan İstanbul'da düzenlenmesi nedeniyle benzersiz bir konuma sahip. Bu stratejik nokta, iki kıta arasındaki lojistik ağların entegrasyonunu ve geliştirilmesini sağlıyor. EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı E. Seren Ünsaç; “Ziyaretçiler, sadece Avrasya bölgesinden değil, dünya genelinden gelen sektör profesyonelleri ile tanışma ve işbirliği yapma fırsatı buluyor. Bu yıl fuara yaklaşık 15 bin ulusal ve uluslararası ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz. Bu da fuarımızın global cazibesini ve etkisini bir kez daha ortaya koyuyor. Bir önceki fuarımız, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla adeta bir lojistik festivali havasında geçti. Bu yıl da aynı şekilde, sektördeki en önemli oyuncuları, karar vericileri, yenilikçi çözüm sağlayıcıları ve lojistik hizmetleri talep eden firmaları bir araya getireceğiz. Katılımcılar, fuar boyunca düzenlenen etkinliklerde bilgi ve deneyimlerini paylaşarak sektördeki en son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda gerçekleşecek çeşitli paneller, seminerler ve networking etkinlikleri, katılımcılar için eşsiz fırsatlar sunacak. Fuar boyunca kurulacak iş bağlantıları ve iş birlikleri, sektörün geleceğine yön verecek projelerin temelini oluşturacak. Sektördeki herkesin sabırsızlıkla beklediği logitrans, lojistik dünyasında yeni kapılar açacak ve katılımcıların global arenada daha güçlü bir konuma gelmelerine yardımcı olacak.” dedi.

EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç

Avrasya’nın Lider Fuarı

E. Seren Ünsaç, fuara olan yoğun talebi şu sözlerle vurguladı: “Avrasya bölgesinin lider lojistik Fuarı olan logitrans’ın iç alan kiralamalarının erkenden tamamlanması, fuarın sektör açısından ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Diğer ülkelerden gelen ziyaretçiler ve katılımcılar ise logitrans’ın Dünya’daki itibar ve etkinliğinin ne kadar yüksek ve değerli olduğunu açıkça göstermektedir. Katılımcılar, fuarın sunduğu benzersiz iş ve iş birliği fırsatlarını kaçırmamak için erkenden yerlerini ayırtmakta. Bu yıl da birçok öncü lojistik firması ve yenilikçi teknoloji sağlayıcıları, fuar alanında yerlerini almış durumda. Uluslararası ziyaretçi kayıtları ise her zaman olduğu gibi büyük bir ilgiyle sürüyor.”

Sektörün Geleceğine Yön Veren Buluşma Noktası

logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor

logitrans Fuarı, sadece mevcut lojistik çözümleri ve hizmetleri sergilemekle kalmaz, aynı zamanda sektörün geleceğine yön verecek yenilikçi fikirlerin ve projelerin de tanıtıldığı bir platformdur. Katılımcılar, sektördeki en son gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip etme fırsatı bulurken, aynı zamanda yeni iş bağlantıları kurarak global ağlarını genişletirler. Bu yönüyle logitrans Fuarı, lojistik sektöründe faaliyet gösteren herkes için kaçırılmaması gereken bir etkinliktir. Fuara ücretsiz ziyaretçi katılımı için logitrans.istanbul web sitesini ziyaret edebilir ve giriş bileti alınabilir. Aynı zamanda katılımcı listesi, ulaşım ve diğer tüm bilgilere de siteden ulaşılabilmektedir.

logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 20-22 Kasım 2024 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 17. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77