• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

MAN 2024 Yetkili Servisler Toplantısında Ödüller Dağıttı

MAN 2024 Yetkili Servisler Toplantısında Ödüller Dağıttı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2024 Yetkili Servisler toplantısında başarılı servisleri ödüllendirdi. İzmir Avos, Van-MAN ve yeni servisler Meçikoğulları ile Metinler, farklı kategorilerde birincilik aldı.

MAN Yetkili Servisleri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin ev sahipliğinde 2024 yılının ilk toplantısı için 24-26 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da bir araya geldi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile MAN Yetkili Servis yöneticilerinin katıldığı gala yemeğinde, 2024 yılının ilk dönemi değerlendirilip, yeni yıla ilişkin de beklentiler paylaşıldı.

“Zorlu pazar koşullarının hakim olacağı yeni bir döneme giriyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, pazarı yeni ve zorlu bir dönemin beklediğini belirterek, şunları söyledi: “Pazarın yüzde 25 büyüdüğü ve çok nadir olarak gerçekleşen yüksek talep sınırlı arz dönemini 2023 yılı ile beraber geride bıraktık. Bu genişleme dönemi sonrası beklenen zorlu pazar koşullarının hakim olacağı yeni bir döneme girmek üzereyiz. Gerek ithalatçı olarak bizler gerekse yetkili servislerimiz olarak sizler, hep birlikte bu yeni döneme hazırız.

MAN olarak üstün nitelikli araçlarımızın yanında, özellikle rakiplerimizden ayrıştığımız yüksek hizmet kalitemizi de bu yeni dönemde daha da ileri taşımayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyeti odağıyla yürüttüğümüz çalışmalarımızda kuşkusuz en büyük gücümüzü servislerimiz oluşturuyor. Nitekim servislerimizin büyük pay sahibi dört dörtlük hizmet anlayışımız ile bu yıl üst üste dördüncü kez ‘Market of the Year’ ödülünü Türkiye getirdik. Bu, çalışanlarımızın, servislerimizin, paydaşlarımızın özetle hepimizin ortak başarısıdır. Bu başarıda emeği olan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. MAN Ailesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte sektörde fark yaratmaya ve yeniliklerimizle öncülük etmeye devam edeceğiz.”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu

“Servis ve müşterilerimize destek olan kampanyalarımız devam edecek”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal da mevcut pazar durumu ve geleceğe ilişkin beklentiler hakkında şunları kaydetti: “2024 yılı ilk çeyreği Türkiye ağır ticari araç pazarı için karmaşık bir dönem oldu. Bir yandan, küresel ekonomik belirsizlikler ve hammadde fiyatlarındaki artışlar sektörü olumsuz etkilerken, diğer yandan da artan altyapı yatırımları ve ihracat talebi pazarı destekledi. Yeni dönemde ise daha zorlu koşullar bizleri bekliyor. Bu zorlu dönemde yine servislerimize ve müşterilerimize destek olabileceğini düşündüğümüz kampanyalarımızı devam ettireceğiz. Ayrıca bu ekonomik koşullarda hizmet kalitemizin korunması ve gelişmesinde en önemli unsur olan ve altı ay boyunca devam eden yerinde denetleme ve merkezden performans izleme yöntemi ile gerçekleştirilen Servis Değerlendirme ve Geliştirme Programımız da devam edecek. Hizmet kalitemizin yükselmesinde önemli bir motivasyon kaynağı olan bu programın, 2024 yılında yenilenmiş kriterleriyle yetkili servis ve bayilerimizi sektörün önde gelen oyuncuları arasında yer almasına katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

MAN 2024 Yetkili Servisler Toplantısında Ödüller Dağıttı

“Hedefimiz; hizmet ve servis ağı kalitemizi daha da üst noktalara taşımak”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Servis Ağı ve İş Geliştirme Müdürü Gamze Harmandalı ise konuşmasında MAN’ın hizmet kalitesini daha ileri taşımaya devam edeceklerini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Müşterilerimizi ‘ömür boyu iş ortağı’ olarak gördüğümüz bir anlayışla çalışıyoruz. Bu anlayış doğrultusunda yetkili servislerimiz kanalı ile verdiğimiz hizmetleri en üst noktalara çıkartmayı da öncelikli amaç olarak görüyoruz. Bu yolda da hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca 2024 yılı 1’inci döneminde yapılan denetimlerde başarılarıyla ödül almaya hak kazanan yetkili servislerimizi de kutluyorum.”

MAN Yetkili Servisleri 2024'te Yatırımlara Devam Ediyor

MAN, 2024 yılı 1’inci Dönem Yetkili Servisler toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı kapsamında Trakman'ın yeni yerleşkesi ziyaret edildi. MAN’ın Trakya Bayi ve Yetkili Servisi Trakman, büyüme hedefleri doğrultusunda yeni hizmet binasına taşındı. Katılımcılar, Trakman’ın son teknolojiye sahip yeni tesisini gezdi ve başarılar diledi.

Toplantıda, Servis Değerlendirme Geliştirme Programı sonuçları da açıklandı. Müşteri memnuniyeti temelinde 500’ü aşkın kriterle değerlendirilen servisler arasında İzmir Avos Yetkili Servisi B Tipi kategorisinde birinci oldu, Bursa Mapar ikinci ve İzmir EGEMAN üçüncü sırayı aldı. C Tipi kategorisinde ise Van MAN Yetkili Servisi birinci oldu.

Müşteri Memnuniyeti anketlerinde Antalya’dan Meçikoğulları ve Kayseri’den Metinler servisleri birincilik ödülünü paylaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77