Bluepet İlk İstasyonu Adapazarı’nda Açtı

Ergaz’ın akaryakıt sektöründeki markası Bluepet, ilk istasyonunu Adapazarı’nda hizmete sundu.

Ergaz’ın akaryakıt sektöründeki markası Bluepet, ilk istasyonunu Adapazarı’nda hizmete sundu.


Bluepet’in ilk istasyonunun açılışı için gerçekleştirilen törene, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız ve Bluepet Satış Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldı.

Törende konuşma yapan Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, Türkiye enerji sektörüne, milli bir marka kazandırma hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. 40 yıllık tecrübelerini akaryakıt dağıtım işinde değerlendirmek istediklerini söyleyen Yağız, “Türkiye’nin yedi bölgesinde yatırımlarımız mevcut, bu bakımdan rakiplerimizden bir adım öne çıkacağımızı tahmin ediyorum. Bluepet istasyonlarında satılan ürünler, kalite sigortası kapsamında olacaktır. Bluepet, kazan kazan mantığı ile uzun soluklu sağlıklı bir ilişki kurarak bayisiyle birlikte büyüyecek ”dedi.

Ergaz Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız ise, “Bluepet için Körfez Derince’de 15 milyon dolarlık stoklama tesisimizin temelini önümüzdeki ay içinde atıyoruz. 15 bin metreküp depolama kapasitesine sahip bu yatırımımızı kısa sürede tamamlayarak 2014 yılı itibariyle hizmete açmayı hedefliyoruz. Aynı hızla ikinci dolum tesisini Samsun’da, üçüncüsünü de Aliağa bölgesinde planlıyoruz” açıklamasını yaptı.


Bekir Say Lojistik Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi
724 Transfer, 50 Adet MAN TGE Aracı Filosuna Kattı
Canpolat Taşımacılık, Tırsan ile Filoyu Güçlendirdi
Gratis Adana'da Yeni Lojistik Merkezinin Temelini Attı