Brisa’dan Çalışanlarına Hizmet Kıdemi Onurlandırması

Brisa, 5, 10, 20, 25 ve 30 yıl boyunca çeşitli bölümlerde çalışan ve hizmet kıdemini tamamlayan çalışanları için özel bir tören düzenledi.

Brisa, 5, 10, 20, 25 ve 30 yıl boyunca çeşitli bölümlerde çalışan ve hizmet kıdemini tamamlayan çalışanları için özel bir tören düzenledi.


Bridgestone, Lassa ve Bandag markalarıyla Türk lastik sektörünün lideri Brisa, 5,10, 20, 25 ve 30 yıl boyunca çeşitli bölümlerde çalışan ve hizmet kıdemini tamamlayan çalışanları için, Hizmet Kıdemi Onurlandırma Töreni düzenlendi. Törene, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan da katıldı.

Gurur duyulan törende çalışanlarla görüşlerini paylaşan Genel Müdür Bayman, “Brisa’nın, 25 yıl boyunca, çalışanlarının çalışmaktan gurur ve mutluluk duyacakları bir çalışma ortamı oluşturmayı temel öncelikleri arasında gördü. İş sağlığı ve güvenliğiyle çevre bilincinin, etik değerlerin ve adil yaklaşımın Brisa’da her zaman ön planda oldu. Brisa bugün bulunduğu konuma geldiyse bunu işine dört elle sarılan ve her zaman değişime öncü olmayı ilke edinen çalışanları sayesinde başarmıştır” dedi.



11 Şubat 2014

Arkas Filosuna 6 Yeni Eko-Dizayn Gemi Ekliyor
Türk Karayolu Taşımacılığı Darboğazdan Geçiyor
Türk Nakliye Camiasının Duayen İsmi Tankut Berk Vefat Etti
Özçiçek İnşaat Filosunu Renault Trucks İle Güçlendirdi
logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor