Iveco Stralis Hi-Way’in Yakıt Tasarrufu Artık TÜV Sertifikalı

TÜV, Iveco Stralis Hi-Way Euro 6’yı, bir önceki Euro 5 araca göre yakıt tüketimindeki yüzde 2.33’lük düşüş için sertifikalandırdı.

TÜV, Iveco Stralis Hi-Way Euro 6’yı, bir önceki Euro 5 araca göre yakıt tüketimindeki yüzde 2.33’lük düşüş için sertifikalandırdı.


FPT Endüstriyel’in patentli yenilikçi katalitik tasarruf sistemi HI-eSCR ve yeni kabin tasarımını içeren aerodinamik geliştirmelerin etkisi ile yakıt tüketimi azalan Stralis Hi-Way ve HI-eSCR, bu sertifika ile yüksek katma değerli bir ürün olduğunu müşterilerine gösterdi.

Yeni Stralis, her iki motorun verimliliği ve FPT Endüstriyel tarafından geliştirilen, patentlenen ve üretilen SCR katalitik konvertör sistemi HI-eSCR sayesinde EGR kullanmaksızın Euro 6 standartlarını karşılıyor ve bu sayede müşterilere sayısız avantaj sunuyor.

Konu hakkında açıklama yapan Iveco Marka Başkanı Lorenzo Sistino, “Bugünün başarısı, Iveco’nun yakıt tüketimini azaltmak için durmaksızın yürüttüğü çalışmaların bir başka önemli sonucu. Bu çalışmalara olan bağlılık, EcoStralis Euro 5 modelinin bir önceki modele oranla yüzde 7.32’lik yakıt tüketimi düşüşüyle TÜV sertifikası elde etmesini sağlamıştır”dedi.


12 Aralık 2013

Arkas Filosuna 6 Yeni Eko-Dizayn Gemi Ekliyor
Türk Karayolu Taşımacılığı Darboğazdan Geçiyor
Türk Nakliye Camiasının Duayen İsmi Tankut Berk Vefat Etti
Özçiçek İnşaat Filosunu Renault Trucks İle Güçlendirdi
logitrans Fuarı Lojistiğin Geleceğine Işık Tutuyor