Kässbohrer’in Almanya’da Marka Bilinirliği Yüzde 95,9

Avrupa’nın ağır ticari araç ve lojistik sektörü dergilerinden ‘VerkehrsRundschau’nun 2013 İmaj Ödülleri (araştırmasında treyler kategorisinde, Kässbohrer’in yüzde 95,9 oranında marka bilinirliğine sahip olduğu açıklandı.

VerkehrsRundschau Dergisi’nin Almanya’da iki yıl da bir gerçekleştirdiği araştırma ticari araçlar sektöründe çekici, treyler, hafif ticari araç, servis, kiralama, lastik ve telematik olmak üzere 7 kategoride yapıldı.

TNS-Emnid Pazar Araştırma Şirketine yaptırılan ve lojistik sektörü ile endüstri-sanayi alanlarında faaliyet gösteren 400 uzmanın yanıtladığı anketin sonucunda Kässbohrer marka bilinirliğinin, filosunda 10 ve altı araca sahip müşteriler arasında yüzde 95,9 oranında olduğu açıklandı.

Kässbohrer geniş ürün gamı ile Avrupa’nın ilk üç markasından biri  

Tanker ve silobas segmentinde Avrupa’nın ilk üç markasından birisi olan Kässbohrer, lowbed segmentinde de Avrupa’nın ilk üç marka arasına yerleşmiş durumda.

Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, “Akaryakıt tankerinden silobasa, lowbed’den açık kasa araçlara kadar uzanan geniş ürün gamı ile Avrupa’da müşterisine her iş kolunda pek çok farklı çözümü kolaylıkla sunan Kässbohrer’in, geniş ürün gamı ile çözüm ortağı olması aranan ve bilinen markalar sıralamasında ön sıralarda olmasını sağlamaktadır” diye konuştular.

Bekir Say Lojistik Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi
724 Transfer, 50 Adet MAN TGE Aracı Filosuna Kattı
Canpolat Taşımacılık, Tırsan ile Filoyu Güçlendirdi
Gratis Adana'da Yeni Lojistik Merkezinin Temelini Attı