Lojistiğin Tüm Bileşenleri logitrans Fuarı’nı Bekliyor

--Avrasya’nın en büyük lojistik fuarı olan logitrans, 17. Kez kapılarını açmak için gün sayıyor.--logitrans Fuarı; kara, deniz, hava ve demiryolu, depolama yazılım ve ticari araçlara ilişkin trendleri bir arada sunuyor.

--Karbonsuz ekonomiye gidiş yolunda, ulaştırma ve lojistik sektörü tarafından atılan adımlar ve gelecek projeksiyonu, logitrans Fuarı’nın güçlü etkinlik takviminin odağında yer alıyor.

Emisyonların önemli bir bölümünden sorumlu tutulan ulaştırma sektörü ve ticari araçlar, bir yandan dünya tedarik zincirinde kopmalara anında yanıt vermek diğer yandan iklim krizi ile mücadelede önemli bir çaba içinde. Gemi, uçak, kamyon ya da çekiciler kadar depolar limanlar ve diğer elleçleme alanları da kirlenme sürecinde gözetim altında. logitrans Fuarı, bir yandan lojistik hizmetinin endüstrinin gereksinimlerini ve taleplerini karşılayacak düzeyde verimli, diğer yandan sosyal beklentilere yanıt verecek kadar hassas ama aynı zamanda tedarik zincirinin kopmamasını da sağlamak durumunda olan kesimlerin geleceğe projeksiyon tutma yeri. “Yüklerin hareketinin kesintisizliğini sağlamayı ilke edinen düşünsel, mekanik ve dijital tüm uygulama ve ürünlerin bir arada sergilendiği en büyük buluşma ortamı logitrans Fuarı’dır” diyen, EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç; “logitrans Fuarı, Messe Münih ile birlikte düzenlenen ve 65 ülkede tanıtımı yapılıp 50’yi aşkın ülkeden ziyaretçisi bulunan bir fuar olmanın yanında, Transport Lojistik Münih, Transport Lojistik Çin, Transport Lojistik Amerika, Transport Lojistik Hindistan, Transport Lojistik Afrika ve Transport Lojistik Güneydoğu Asya fuarları ile aynı kümede yer almaktadır” dedi. Ünsaç daha sonra şunları söyledi:

“Tüm lojistik süreçlerin yönetimi ve entegrasyonunu kapsayan, ticari araçlardan yazılıma, depolamadan filo yönetimine, iç su yollarından okyanus aşırı seferlere, hava deniz kara demiryolunda parsiyelden proje taşımalarına, lojistiğin tüm bileşenlerine ilişkin trendler 20-22 Kasım 2024 tarihlerinde açılacak olan ‘Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda bir arada sunuluyor. 15 ülkeden gelen katılımcılarımız, 10 bini aşan uluslararası ziyaretçinin geldiği bir ortamda ağ oluşturma fırsatı yakalıyor.

Hava kargo, limanlar, demiryolu operatörleri, karayolu taşımacıları, depolama gümrük ve yazılım hizmeti veren lojistik sektörünün tüm bileşenleri, lojistiğin geleceğinin şekillendiği fuar ortamında aradığını görmek ve görünür olmak için hazırlanıyor.”

Ekin Seren Ünsaç, son olarak şu bilgileri verdi: “Lojistik dünyasının nabzını elinde tutan logitrans Fuarı, gün sayıyor. 20-22 Kasım tarihlerinde açık olacak fuarın gerçekleştiği yılın 47. haftası, adeta Türkiye’nin lojistik haftası oluyor. Onlarca ülkeden gelen katılımcı ve ziyaretçiler yalnızca üç günlük fuar ortamında değil, kalan günlerde de Türkiye’nin önde gelen sanayi şehirlerinde pek çok toplantı gerçekleştiriyor, fabrika ve organize sanayi bölgelerini geziyor, tesislerde incelemelerde bulunuyor ve anlaşmalar yapıyor. Sektörün en yoğun haftası olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Sektörün tüm bileşenlerine bir hatırlatmada bulunmak istiyorum; gelecek talepleri de dikkate alarak tüm iş programlarınızı fuara göre ayarlayınız.”

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 20-22 Kasım 2024 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 17. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Talay Logistics Hellmann İle İş Birliği Yaptı
KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü
Solmaz'dan Çevre Dostu Filo Hamlesi
Lojistiğin Tüm Bileşenleri logitrans Fuarı’nı Bekliyor
Eyüp Lojistik Gaziantep’ten Avrupa’ya 240 Sefer Düzenliyor
Ford Trucks'tan Seviye-4 Otonom Kamyonlarla Yeni Dönem
Arkas Filosuna 6 Yeni Eko-Dizayn Gemi Ekliyor