Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği, 2018 IRU Medya Ödülü Finalistlerini Açıkladı

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği’nin 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenleyeceği IRU Dünya Kongresi, taşımacılık sektörünü Muskat-Umman’da iş dünyası, önemli devlet adamları ve kanaat önderleri ile bir araya getiriyor.

Odak noktası “ Hareket Halindeki Yenilik” olan kongre aynı zamanda konusu “Taşımacılık ve Ticaretin Geleceği” olan 2018 IRU Medya Ödülleri’ne de ev sahipliği yapıyor.

IRU Dünya Kongresi kapsamında verilecek olan bu ödüllerde Kargohaber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlker ALTUN’un “The Goods of Future – How and by whom to be transported?” adlı makalesi 3 finalistten biri oldu. Diğer finalistler ise İngiltere’den “Jonathan Andrews from Cities Today” ve Amerika’dan “Mike King from Breakbulk” olarak belirlendi. Kazanan makale 18 Ekim tarihinde açıklanacak. https://www.iruworldcongress.com/  adresinden takip edebilirsiniz.

Kargohaber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlker ALTUN’un “The Goods of Future – How and by whom to be transported?” adlı makalesini okumak için tıklayınız.

 

Türk Treyler Sektörü Büyüme Yolunda
Bauma 2025: İnşaat Sektörünün Küresel Buluşma Noktası
Scania Top Team Türkiye Şampiyonu Gebze
Mercedes-Benz Türk’ten Kadın İstihdamına Destek
Ticari Araç Üretimi ve Pazarı Ocak Ayında Geriledi
Mercedes-Benz Türk Yeni Actros L’yi Bayilerine Tanıtıyor