• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

Yeni Renault Kangoo Multix Türkiye'de Satışa Sunuldu

Yeni Renault Kangoo Multix Türkiye'de Satışa Sunuldu
Yeni Renault Kangoo Multix, 775 litrelik bagaj hacmi, 14 sürüş destek sistemi ve 1.3 TCe 130 bg motoruyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Nisan ayında satışa sunulan Yeni Renault Kangoo E-Tech ve Yeni Renault Kangoo Van'ın ardından, Renault ticari ailesinin yeni amiral gemisi Renault Kangoo Multix de aileye katıldı. 775 litrelik bagaj hacmi, 14 adet sürüş destek sistemi, 1.3 TCe 130 bg benzinli motoru ve otomatik ile manuel vites seçenekleriyle geniş ailelerin ve iş profesyonellerinin beğenisini toplayacak olan araç, 26 Temmuz itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Renault Kangoo, 1997 yılında pazara sunulduğundan bu yana geniş ve modüler tasarımıyla müşterilerinin gönlünü kazandı. Yeni Renault Kangoo Multix, orijinal özelliklerini daha da geliştirerek 1.239.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

MAİS Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, "Kangoo ailesine yeni bir model daha eklemekten mutluluk duyuyoruz. Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Renault Kangoo Van’ın ardından, şimdi Yeni Renault Kangoo Multix de yollarla buluşuyor" dedi.

Yeni Renault Kangoo Multix, geniş yaşam alanı ve ekipmanları ile modüler bir otomobile ihtiyaç duyan aileler ve işletmeler için üretildi. Araç, geniş yaşam alanı, Easy-Life çekmece tipi torpido, 775 litreden 3 bin litreye kadar genişleyebilen bagaj alanı ve yenilikçi tavan barları gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, 14 adet sürüş destek sistemi ile güvenli bir sürüş sağlıyor.

Kangoo Multix, güçlü ve atletik bir dış tasarıma sahip. Yatay oluklu motor kaputu, dikey ön cephe, belirgin omuz çizgisi ve Full LED farlarla tamamlanan tasarımı, sürüş güvenliğini artırıyor. Altı farklı renk seçeneğiyle sunulan araç, pratik tavan barları ve geniş bagaj hacmiyle de öne çıkıyor.

1.3 TCe 130 bg benzinli motoru ve 7 ileri EDC otomatik ya da 6 ileri manuel şanzıman seçenekleriyle satışa sunulan Kangoo Multix, Eco-Mode etkinleştirildiğinde yüzde 12’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yeni Renault Kangoo Multix Türkiye'de Satışa Sunuldu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77